Over Rouhof Hoveniers

Rouhof Hoveniers is gevestigd in Almelo en verzorgt vakkundig alles op het gebied van tuin- ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij geven zowel zakelijk als particulier advies op maat en stemmen onze tuinen af op uw persoonlijke voorkeuren. Wij onderscheiden ons door de creativiteit en exclusiviteit van onze projecten.

Gespecialiseerd in:

Ontwerp

Bij Rouhof Hoveniers zorgen wij ervoor dat u inzichtelijk krijgt hoe uw tuin eruit komt te zien. Voordat wij uw tuin realiseren, gaan wij graag eerst in gesprek. Hierin kunt u uw wensen aan ons voorleggen. Wij zorgen voor een passend tuinontwerp op maat.

Aanleg

Uw tuin wordt aangelegd door de specialisten van Rouhof Hoveniers. Het tuinontwerp vooraf is leidend voor de aanleg van de tuin. Mochten er wel veranderingen plaats vinden tijdens de aanleg van de tuin, dan is dit altijd in samenspraak met u.

Onderhoud

U wilt uw tuin graag in dezelfde staat houden als bij de realisatie. Rouhof Hoveniers kan u verschillende mogelijkheden aanbieden om de tuin zo goed mogelijk te onderhouden, in elk seizoen. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek wat wij voor u kan betekenen.

Tuin ontwerpen

Onze tuin projecten zijn gerealiseerd in: Plaatsnaam, Plaatsnaam, Plaatsnaam, Plaatsnaam,

Incorrect cubeportfolio ID in shortcode or problem with query. 1001

without
https://rouhofhoveniers.nl/wp-content/themes/hazel/
https://rouhofhoveniers.nl/
#b8b8b8
style1
default
Loading posts...
/home/rouhof1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off